sreda, 10 julijaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Slikopleskarstvo Fuga

Podjetje Fuga se prioritetno ukvarja s slikopleskarstvom. Slikopleskarstvo se kot poklic prilagaja in nadgrajuje skozi čas. Podjetje Fuga že vrsto let izvaja različna slikopleskarska dela, tako bolj kot tudi manj zahtevna. Med dejavnosti slikopleskarstva prištevamo pleskanje in beljenje sten, slikanje, polaganje tapet, dekorativne omete, šabloniranje in štukature. Različna dela zahtevajo različne tehnike nanosa barv in tudi ponujajo veliko možnosti pri samem odločanju za izgled vseh vaših prostorov. Pri slikopleskarstvu se uporablja različne pripomočke, kot so čopiči, valji, dekorativne gladilke in podobno.

Fuga poskrbi za slikopleskarska dela individualnih gradenj in obnov ter tudi poslovno industrijskega sektorja. Temelj uspeha podjetja je zagotovo uporaba najboljših materialov, napredne tehnologije in tudi visoka kvaliteta storitev. Kako pa je s cenikom slikopleskarskih del? Kot smo že omenili, gre pri slikopleskarstvu za različne tehnike nanosa in različno zahtevnost, zato vam podjetje Fuga točnega cenika ne more objaviti na spletni strani. Za točne cene si morajo strokovnjaki najprej ogledati objekt in se nato dogovoriti, katera dela je potrebno opraviti in v kolikšnem obsegu. Glede na zbrane informacije pa vam bodo nato lahko sestavili cenik slikopleskarskih del, ki bo zajemal vse od materiala pa do končne izvedbe.

Fuga je sicer družinsko podjetje, ki ima za seboj že več desetletij izkušenj in tradicije. Leta 1965 je Kočevar Filip začel svojo samostojno pot na področju slikopleskarstva, kaj hitro pa je povečan obseg dela omogočil registracijo podjetja kot družbo za zaključna dela v gradbeništvu. Danes je v podjetju Fuga zaposlenih 8 izkušenih in strokovno usposobljenih delavcev, kar pa lepo ilustrira tudi seznam priporočil. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran.

Članki iz iste kategorije: