sreda, 29 majaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Leseni vlakci

»Ču ču! Vlak prihaja na prvi tir! Vsi potniki, prosim vstopite!« Se še spomnite, kako ste se nekdaj igrali s svojim lesenim vlakcem? Se spomnite, kako nestrpno ste po koncu pouka hiteli domov, saj ste vedeli, da vas vaš lesen vlak z vso pripadajočo okolico čaka v varnem zavetju sobe? Bi radi podoben občutek vzbudili tudi v vašem otroku?

Moderni leseni vlakci se od verzij, s katerimi ste se vi igrali prej nekaj desetletji, ne razlikujejo prav dosti. Bistvena razlika je le ta, da so novejši ter da je na trgu prisotna večja ponudba. Še vedno pa jih spremljajo dodatne stavbe, kot je na primer letališče, železniška postaja, bolnišnica, pošta, banka in vse ostale stavbe, brez katerih leseno mesto ne more funkcionirati.

Lesen gorski vlak

Danes lahko v pestri ponudbi lesenih vlakcev najdete praktično karkoli. Če je v vaši mladosti obstajala le ena verzija lesenega vlaka, jih je mladim razgrajačem danes na voljo bistveno več.

Leseni vlakci

Lesen gorski vlak vas bo tako s progo, dolgo več deset kosov in gorskim ambientom popeljal globoko v Alpe, kjer se boste s svojim lesenim vlakom prebijali skozi snežne zamete, pozdravljali planšarje ter skrbeli, da bodo potniki na cilj prispeli ob pravem času.

Deluxe lesena miza in vlak

Če pa vas gore ne mikajo, pa se lahko odločite za mestno različico lesenega vlaka. Proga, dolga 100 kosov, bo tako dodobra prepredla sobo vašega otroka, ob progi pa bo postavljeno mesto z vsemi zgradbami, ki sodijo poleg. Leseni vlakci se lahko postavijo na leseno mizo, ki jo dobite v kompletu in tako poskrbite, da se zvečer nihče ne bo spotaknil ob tire ter tako uničil delo vašega otroka.

Vsak otrok ljubi lesene vlakce in tudi vaš otrok jih bo hitro vzljubil. Niste prepričani? Za začetek kupite paket iz manjših kosov in spremljajte otrokov odziv. Ko boste videli, da je vaš otrok nad kupljenim darilom navdušen, lahko leseno železnico hitro razširite z drugim paketom, saj je večina teh paketov izdelana tako, da se med sabo dopolnjujejo. Tako lahko v nedogled razširjate otrokovo leseno železnico ter mu omogočite, da si na koncu v svoji sobi postavi pravo leseno železniško kraljestvo.

Članki iz iste kategorije: