četrtek, 6 oktobraNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Pomagajmo starejšim družinskim članom na domu

Starejšim družinskim članom pomoč na domu nudi neodvisnost

Ena izmed najtežjih realnih dejstev je, da starejši ljudje sčasoma izgubijo določeno mero neodvisnosti. To je lahko zelo resno, saj ne morejo opravljati več osnovnih higieničnih in drugih opravil. Tako se hitro zgodi, da se posameznik poškoduje ali drugače trpi, saj potrebuje pomoč pri hoji na stranišče, pripravi kosila, oblačenju, čiščenju stanovanja razne umazanije ipd. Vsi oskrbovalci, ki opravljajo pomoč na domu so usposobljeni, da pomagajo našim družinskim članom z vsemi manj in bolj zahtevnimi obveznostmi.

Z najemom pomoči na domu bomo tako omogočili ostarelim ljudem, da obdržijo mero samostojnosti. To pa je izredno pomembno iz vidika ohranjanja večje aktivnosti v življenju ostarelega človeka. Aktivna udeležba z ljudmi in okoljem tudi upočasni razvoj bolezni in ohranja višji nivo zdravja ostarelih posameznikov.

Profesionalno čiščenje stanovanja
rofesionalno čiščenje stanovanja pa zagotovi, da bodo vsi družinski člani živeli v najbolj bakterij prostem okolju možno.

Starejši ljudje so občutljivi na umazanijo

Starejši ljudje imajo oslabljen imunski sistem. To je tudi razlog, da jim do živega pridejo mnogi alergeni, bakterije in druga nesnaga. Ker pa sami ne morejo počistiti svojega okolja v katerem živijo tako dobro, kot jih lahko šolani čistilci stanovanj, pa so omenjenim nevarnostim vedno izpostavljeni. To je posebej nevarno za posameznike, ki preživljajo razne bolezni, saj jim nečistoča hitro onemogoči ali omeji okrevanje.

Profesionalno čiščenje stanovanja pa zagotovi, da bodo vsi družinski člani živeli v najbolj bakterij prostem okolju možno. Samo čiščenje lahko tudi naročimo za sobo starejšega člana družine, da mu zagotovimo najboljše možnosti okrevanja. Vse storitve čiščenja so zelo prilagodljive, kar pomeni, da se lahko natančno dogovorimo za njihov obseg, ceno, pogostost ipd. Namenjeno je za prostore vseh velikosti in ni omejeno samo za ohranjanje čistoče stanovanj. Možno se je tudi dogovoriti za večje naloge čiščenja za hiše in druge večje nepremičnine.

Članki iz iste kategorije: