četrtek, 29 septembraNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Prihaja novi chromecast prenovljeno obliko

Chromecast je večnamenska medijska naprava, ki ga vtaknemo v televizijski vhod HDMI in nam omogoča uporabo spletišča YouTube in drugih poznanih aplikacij. V večini ga ljudje poznajo, kot miniaturni računalnik, ki se je pričel prodajati leta 2013. To napravo lahko tudi brez težav povežete z pametnimi telefoni in tablicami.novi chromecast

Google chromecast ni idealna naprava le za tehnološke frike, ampak je navdušila tudi druge ljudi, ki želijo film iz telefona, gledati na svojem tv zaslonu. Vse kar morate storiti je, da ga priključite na vaš televizor in si s svojimi prijatelji oglejte film ali pa pokažite slike, ki ste jih posneli za nepozaben spomin na vašem dopustu nekje v tujini. Chromecast je odlična naprava, ki ga lahko s sabo vzamete kamorkoli, saj je priročen in meri komaj nekaj kubičnih centimetrov.

Novi chromecast audio

Poleg tega, da je Google predstavil prenovljeno napravo chromecast, je predstavil tudi novi chromecast audio, ki je namenjen za predvajanje spletne glasbe. Na njem je naložena storitev Google music, preko katere lahko povežete tudi hišni kino ali pa druge zvočnike v stanovanju in si naredite pravo zabavo. Napravo le priključite v zvočnik in že se vam bo zavrtela glasba, ki jo imate radi.

Novi chromecast lahko spravite kar v žep

Ta mala priročna naprava, ki vam omogoča, da si lahko vse podatke in medije, ki jih shranjujete na telefonu, ogledate tudi na vašem tv zaslonu, je izjemno lahka in mala za potovanje z vami. Enostavno si jo lahko spravite v torbico ali pa celo v vaš žep. Ima 2- jedrni procesor, 512 mb delovnega spomina in je tudi izredno dostopna, ter ugodna naprava, ki vam nudi neomejeno zabavo.

chromecast

Kakšno zabavo vam nudi novi chromecast?

Chromecast vam nudi neomejeno in bogato zabavo. Na njej si lahko ogledate preko 200.000 filmov, serij, veko radijskih postaj, kar 30 milijonov skladb, nešteto iger in tudi drugih zabavnih stvari, za katere se ljudje vedno znova zanimajo. Novi chromecast vam bo omogočil zabavo, ki je do sedaj še niste doživeli in to vedno in povsod. Napravo lahko imate s sabo na vsakem koraku in si zabavo privoščite kjerkoli boste želeli.

https://www.youtube.com/watch?v=5GbFvRCAK4E

Članki iz iste kategorije: