sreda, 29 majaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Ionizator vode za bolj zdravo življenje

Narava nam je za bivanje zagotovila popolno okolje, ki pa že dolgo ni več takšno, kot bi moralo biti. Človeški napredek je v marsičem deloval negativno na okolje, na srečo pa nam je hkrati prinesel nove tehnologije, ki nam lahko pomagajo, da si kljub temu zagotovimo zdravo bivanje. Tehnologija je poskrbela tudi za napravo, ki ji pravimo ionizator vode, ki nam pomaga pri ohranjanju zdravja tako, da navadno vodo ionizira oziroma jo spreminja v alkalno ter tudi polno mineralov. Nič čudnega, da se takšni vodi reče tudi »živa voda«.ionizator vode

Zakaj je alkalizirana voda zdrava?

Kot pove že njeno ime, je ta voda namenjena odpravljanju zakisanosti telesa, hkrati pa tudi odstranjuje proste radikale. Teh je v našem okolju veliko in povzročajo tako najrazličnejše sodobne bolezni kot tudi vidne spremembe na našem telesu, saj se zaradi njih koža hitreje stara. A tudi če nas videz ne skrbi, se velja odločiti za ionizator vode, saj ta zagotavlja, da pride do celic dovolj kisika, zato se v njih ne pričenja zakisanost in tako se lahko izognemo celo izjemno resnim boleznim, na primer rakavim obolenjem.

Kakšen ionizator vode naj izberem?

Če se za ionizator vode odločite že takrat, ko se ukvarjate z inštalacijami v svojem domu, je zagotovo najbolj preprosto, saj se lahko montira ionizator vode na kuhinjsko cev, sicer pa je možno podpultni ionizator vode namestiti kasneje, ali pa se preprosto odločiti za zamenjavo kuhinjske pipe s pipo z vgrajenim ionizatorjem. Je smiselno namestiti ionizator tudi drugje, na primer v kopalnici? Vsekakor, tudi prhanje z alkalno vodo je priporočljivo, vendar pa je še veliko bolj od tega pomembno, kakšno vodo pijemo – in zato mora biti namestitev ionizatorja na kuhinjsko pipo pač prednostna.

Kakšne učinke lahko pričakujem?

Ionizator vode vam zagotavlja, da bo vaša voda čista ter bogata z minerali in antioksidanti. Odpravili boste zakisanost telesa ter se razstrupili, vaše telo pa bo tako dobilo moč, da se bolje regenerira. Že kmalu po pričetku uživanja alkalizirane vode boste opazili, da se počutite bolje in imate več energije, da bolje prenašate stres, pa tudi najrazličnejše bolezenske težave bodo blažje oziroma bodo pričele izginjati.

https://www.youtube.com/watch?v=_w2VXD9FCJg

Članki iz iste kategorije: