sreda, 10 aprilaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Kaj morate vedeti o poškodbah v prometni nesreči?

Odškodnine pri prometni nesreči ste lahko upravičeni tudi v primeru, da ste sami krivi za prometno nesrečo. Dandanes smo zavarovani za vsak primer, veliko ljudi pa se ne zaveda kaj vsa ta zavarovanja krijejo. Do prometne nesreče lahko pride kadarkoli, na avtocesti, v traktorju, na motorju, ko hodite ob robu ceste in vas oplazi avto.

Odškodnina ob prometni nesreči

Tako denarno povračilo je lahko zelo visoko, zato je ključnega pomena, da čim prej kontaktirate odškodninskega odvetnika, ki se ukvarja s temi primeri. Eno izmed najbolj uveljavljenih podjetij na tem področju v Sloveniji je podjetje Odškodnina Planinšec.

Od kje prihaja odškodnina za poškodbo v prometu?

Odškodnina ob prometni nesreči v primeru poškodbe se terja od zavarovalnice, pri tem pa vam pomagajo pravni strokovnjaki. Proti zavarovalnici se vloži tako imenovana odškodninska tožba, zahtevek, pritožba ali ugovor. Seveda ni vse tako enostavno, postopek mora biti voden povsem pravilno, v nasprotnem primeru je vaša možnost takoj slabša.

Najslabše kar lahko, je to, da odlašate. Svetujemo vam, da takoj pokličete odškodninsko pravno pisarno Planinšec na brezplačno telefonsko številko 080 26 26, kjer vam bodo nudili brezplačno svetovanje. 

Članki iz iste kategorije: