sreda, 10 aprilaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Novi kuhinjski elementi za moderen videz kuhinje

Kuhinja je dnevno najbolj obiskan prostor. V njej pripravljamo vse obroke, pomivamo posodo, pečemo piškote in torte za rojstne dneve ter nadvse uživamo. V kolikor je tudi vaša kuhinja potrebna prenove, si lahko zagotovite nove kuhinjske elemente po nizkih cenah. V primeru, da znate sami sestavljati pohištvo,lahko kuhinjo prenovite za zelo malo denarja. Tako boste imeli polno funkcionalno, moderno in lepo kuhinjo brez najemanja dragih kreditov ali posojil. Izmerite prostor, preučite, katere elemente potrebujete, izberite barve in material ter naročite izdelke kar prek spleta. Na ta način boste prihranili tudi denar za dostavo.

Velik prihranek brez kreditov

Danes so kuhinjski elementi na voljo v različni kvaliteti, barvi in izdelavi. V primeru, da imate radi novi izgled sodobnih kuhinj, je dobro da izberete srednjo pot. Na voljo so na primer kuhinjski elementi, ki so cenovno ugodni, a vseeno kvalitetni. Skupaj z različno belo tehniko, lahko prostor opremite tudi za 2000 EUR ali manj. V primeru, da boste večino dela opravili sami, boste še dodatno prihranili. Za tako vrsto kuhinje dejansko ne potrebujete kreditov ali posojil, saj lahko za pohištvo prihranite denar že v nekaj mesecih. Na ta način imate novo funkcionalno opremo brez skritih stroškov ali obresti.

Klasične in čiste linije

Čedalje več posameznikov se vrača nazaj k klasičnim, a vseeno čistim linijam. Moderni kuhinjski elementi z visokim sijajem so stvar preteklosti. Na njih se namreč prehitro poznajo prstni odtisi in zato zahtevajo veliko časa za čiščenje, ki ga pa dandanes nimamo. Mladi pari z majhnimi otroki tako raje izbirajo linijo pohištva v nevtralnih ali celo matiranih odtenkih. Takšni kuhinjski elementi zahtevajo izjemno malo čiščenja in vzdrževanja. Otroški umazani prstki se tako na površini skoraj ne bodo poznali.

https://www.youtube.com/watch?v=WeywLUAGpts

Dodatni prostori za shranjevanje

Manjša stanovanja in manjše kuhinje potrebujejo malo uporabe domišljije. Klasične spodnje omarice tako nadomeščajo kuhinjski elementi s predali. Slednji omogočajo lažje razvrščanje pribora, pokrovk in posode. Novejši modeli so na voljo brez ročajev in delujejo na klik. To ja malce manj primerno za gospodinjstva z malčki, saj bodo prehitro odprli predale in se igrali s posodo.

Članki iz iste kategorije: