petek, 1 marcaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Tiskalniki in kartuše Canon za uporabo doma in v pisarni

Tehnologija tiskanja je tako napredovala, da so zmogljive naprave na voljo že za zelo malo denarja. Za nekaj sto EUR lahko dobite že izjemno zmogljivo in vzdržljivo multifunkcijsko napravo za tiskanje, skeniranje in kopiranje dokumentacije. Velik napredek so doživele tudi naprave Canon, ki so namenjene rabi doma in v pisarni. Odlikuje jih izjemna kvaliteta tiskanja, visoka hitrost, večopravilnost, hitro in jasno skeniranje in kvalitetno kopiranje. Imajo tudi zmogljive kartuše Canon, ki omogočajo veliko število natisnjenih strani visoke kvalitete, brez madežev in pack. Zaradi kvalitetnega tiska brez napak, lahko ustvarite večje število kopij, kot pri ostalih napravah.

Večopravilnost in hitro delovanje

Novi tiskalniki Canon so visoko zmogljivi in imajo kvalitetne kartuše Canon, ki omogočajo visoko kvaliteto tiska. Osnovni modeli zmorejo od 13,5 barvnih strani in 19 črno-belih strani na minuto. To pomeni, da v izjemno kratkem času natisnete veliko število listov. Hkrati to pomeni, da izpišete od 200 do 1000 strani na mesec brez pregrevanja in okvar. Zmogljive kartuše Canon se ne izlivajo in ne puščajo madežev na napravi in vaših listih. Samodejni podajalnik dokumentov omogoča hiter izpis večstranskih dokumentov, brez zaostankov pri delu. Obenem ga lahko povežete na mrežo, kar pomeni, da lahko urejate in izpisujete dokumentacijo iz več računalnikov hkrati.

Visoka zmogljivost

Pomemben del pri preizkušanju kvalitete naprave so poleg samodejnega podajalnika dokumentov, tudi kartuše Canon. Slednje so na voljo v različnih velikostih. Večina se odloči za XL velikost, saj z njo natisnete več kot 1200 črno-belih in 900 barvnih dokumentov z nizkim stroškom na posamezno stran. V paketu so na voljo ena črno-bela in en paket štiribarvnih kartuš Canon. S samodejnim obojestranskim tiskanjem dodatno prihranite količino papirja in znižate stroške tiskanja. Življenjsko dobo barvnih kartuš povečate tudi s tem, da večkrat natisnete črno-belo in manjkat barvno dokumentacijo.

Napredno skeniranje in kopiranje

Nove multifunkcijske naprave imajo poleg mrežnega dostopa tudi možnost skeniranja dokumentacije in pošiljanja prek elektronske pošte. Tako celoten postopek kopiranja in skeniranja skrajšate na polovico. Veliko modelov omogoča tudi povezavo prek brezžičnega interneta na pametne telefone in tablice. To je posebej priročno v primeru sestankov.

Članki iz iste kategorije: