torek, 5 decembraNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Poceni kartuše za tiskalnik

Črnila v tiskalniku vedno zmanjka takrat, ko ga nujno potrebujemo. Se to dogaja tudi vam? Vsekakor niste edini, ki kartuše kupujete v zadnjem hipu, zaradi česar ste zanje pripravljeni plačati tudi nekoliko več. Vendar vedno obstaja možnost, da izbrane kartuše dobite tudi ceneje. Pri nakupu kartuše lahko namreč privarčujete kar nekaj evrov! Če bi tudi vi sami želeli prihraniti nekaj denarja pri nakupu kartuše za vaš tiskalnik, si preberite spodnje nasvete:

Če vaš tiskalnik ni več v garanciji, preizkusite kompatibilne kartuše.

Proizvajalci tiskalnikov zahtevajo uporabo originalnih črnil, dokler je tiskalnik še v garanciji. Ko ta poteče, pa lahko privarčujete tako, da kupite kompatibilen potrošni material za tiskalnike, saj je ta občutno cenejši.

Tako boste privarčevali kar nekaj denarja. Kompatibilne kartuše za tiskalnike različnih proizvajalcev lahko kupite tudi v spletni trgovini Toner 123.

Potrošni material za tiskalnike se vam splača kupovati na spletu.

Kupovanje na svetovnem spletu ni samo veliko bolj udobno, ampak pogosto tudi cenovno bolj ugodno. Zaradi tega se pred izbiro kartuše vsekakor splača malo pregledati ponudbo na spletu, saj boste marsikdaj naleteli na kakšno odlično ponudbo.

Črnobele kartuše za tiskalnik
Črnobele kartuše

Na spletu lahko namreč najdete kar nekaj spletnih trgovin, kakršna je recimo Toner 123, ki vam ponujajo res nizke cene, hitro dostavo in različne posebne akcije, zaradi katerih vam ne bo treba seči pregloboko v denarnico.

Kartuše kupujte v večjih količinah.

Pri nakupu preko spleta lahko privarčujete tudi tako, da kartuše kupite v večjih količinah. Namesto ene, se vam splača kupiti vsaj dve. Tako boste privarčevali tudi pri poštnini ali pa te – če bo znesek dovolj visok – celo sploh ne bo treba plačati.

Članki iz iste kategorije: