sreda, 10 julijaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Radio Flyer

Art car: Motor vehicle in the form of a giant ...
(Photo credit: Wikipedia)

Ste že slišali za znamko Radio Flyer? Ne, ne gre za novo uveljavljeno radijsko postajo na naših tleh, ampak za proizvajalca otroških igrač.

Radio Flyer je znana ameriška blagovna znamka igrač. Ja, prav ste slišali, gre za ameriškega proizvajalca igrač, ki je na trgu uveljavljena že 95 let. Gre za družinsko podjetje, ki je sčasoma postajalo vse bolj uspešno in uveljavljeno. Podjetje stremi k izdelavi kakovostnih in varnih igrač, ki so hkrati v koraku s časom in privlačne za prav vsakega otroka in mladostnika. Otroci se navdušujejo nad igro z igračami proizvajalca Radio Flyer.

Najbolj prodajani in iskani izdelki omenjenega podjetja so zagotovo tradicionalen mali rdeči voz, različni sodobni vozovi, skiroji, trikolesniki, poganjalce, ipd. Gre za proizvode, ki se jim otroci enostavno ne morejo upreti in so »must have« izdelek sodobnega otroka. Sčasoma je Radio Flyer zaradi svoje kakovostne izdelave postajalo vse bolj repoznavno širom celega sveta. Danes je mogoče proizvode kupiti že povsod po svetu, v Ameriki pa mnogi mediji podjetje opisujejo kot nacionalno bogastvo. Omenjeni proizvodi pa niso zasloveli samo na prodajnem trgu, ampak tudi na televiziji. Zasledimo jih lahko v številnih risankah, reklamah ali nadaljevankah, kar je še dodatno vplivalo na večjo prepoznavnost in posledično večje povpraševanje.

Dejstvo je, da gre za kakovostne izdelke, ki privabijo prav vsakega otroka, sicer samo podjetje ne bi uspešno delovalo že celih 95 let. In ne samo to – povpraševanje po njihovih izdelkih se je iz leta v leto povečevalo. Na trgu je danes uveljavljenih že malo morje različnih proizvajalcev podobnih izdelkov, zato se morajo podjetja dobesedno bojevati za svoj obstoj. Mnoga kmalu propadejo, spet druga prevzamejo multinacionalke, ipd. In na koncu ostanejo še podjetja, kot je Radio Flyer, ki so se zaradi kakovostne izdelave in inovativnosti ves ta čas obdržala na trgu. To pa je uspeh, kajne?

Radio Flyer izdelki bodo zagotovo unikatno, izvrstno in nepozabno darilo za vsakega malčka. Vendar, pozor! Pri nakupu preko spleta bodite pozorni. Mnogi ponudniki nudijo omenjene izdelke po izjemno nižjih cenah, vendar gre za ponaredke. V tem primeru gre za vprašanje kakovosti in pristnosti izdelka, zato vam vsekakor svetujemo nakup originala. Verjemite nam, tega nakupa zagotovo ne boste obžalovali!

Enhanced by Zemanta

Članki iz iste kategorije: