sreda, 29 majaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Igrače za spodbujanje kreativnosti

Pri nakupu izdelkov za otroke ste praviloma še zahtevnejši, še zlasti ob nakupu igrač. Pogosto se namreč zgodi, da so igrače samo mikavnega videza, v resnici pa so povsem neuporabne. Posledično se jih otroci hitro naveličajo. Igrače obstanejo v kotu in pozabljene.

Na trgu vam je na voljo kar nekaj vrst igrač, s katerimi nikakor ne morete zgrešiti pri nakupu. Med njimi so zagotovo kocke. Izbirate lahko med najrazličnejšimi proizvajalci, oblikami in vrstami kock. Hubelino PI je na primer asociacija na izjemno kakovostne kocke, ki so primerne za marsikaterega malčka.

Hubelinove kocke so nova generacija kock

Hubelino PI kocke so na trgu poznane kot kocke nove generacije. Komplet kock vsebuje kar 99 kosov, ki združujejo prefinjeno oblikovano zabavo, vznemirljive elemente in ne nazadnje še odličen začetek novega sistema.

Hubelino Pi steza za frnikule
Steza za frnikule Hubelino Pi

Med najbolj vznemirljivimi elementi kock Hubelino PI so zagotovo zapleteno zasnovani tobogani, akcijski skoki ter zahtevne konstrukcije. Vse to je odlična podlaga za frnikule, ki se prav tako skrivajo v kompletu kock.

Zlaganje Hubelino stez za frnikule

Kocke Hubelino PI so še toliko mikavnejše za nakup, ker pri otrocih spodbujajo veliko mero kreativnosti. Otrok pri sestavljanju kock učinkovito razvija prostorsko zaznavo, logično razmišlja, načrtuje, prilagaja, opazuje preproste fizikalne zakonitosti.

Video: Steza za frnikule Hubelino Pi Marble Run za Lego Bricks

Kocke otroka spodbujajo k samostojnemu analitičnemu razmišljanju. Hubelino PI vašim malim junakom torej omogoča številne prednosti, ki so povezane z njegovim razvojem. Velika prednost kock Hubelino je tudi ta, da so izdelane iz visokokakovostne plastike ABS. Hubelino PI so povsem primerljive s kvaliteto originalnih kock. Z njimi so prav tako tudi 100 % kompatibilne, kar je prav tako eden od večjih plusov.

Vsebina Hunelino PI kompleta

Hubelino PI komplet torej vsebuje kar 99 različnih kosov. V kompletu boste našli 29 drč za frnikule, 4 kovinske frnikule, 65 gradbenih elementov v obliki kock, eno osnovno ploščo in en priročnik.

Hubelino PI kocke
Hubelino PI steza za frnikule

Nakup Hubelinovih kock

Hubelino PI kocke so vam na voljo v spletni prodajalni, kjer lahko izbirate še med drugimi kakovostnimi in učinkovitimi igračami. Skupaj s svojimi otroki torej lahko kocke izbirate kar od doma. Cena po spletu naročenih Hubelinovih kock pa je še dostopnejša. Sicer pa s Hubelino kockami otroka lahko presenetite ob najrazličnejših priložnostih.

Hubelino kocke so dobrodošla izbira za vse malčke

Ste kdaj uspeli opazovati malčke pri sestavljanju kock? Najverjetneje ste opazili, da so bili pri igranju zelo osredotočeni in da jih v tistem trenutku ni prav nič zmotilo. Kocke namreč na sploh veljajo za eno od najboljših igrač. V prvi vrsti pri otrocih ne glede na starost spodbujajo veliko mero kreativnosti. Vsekakor pa kocke v njihova življenja pa tudi v življenja njihovih staršev in drugih družinskih članov prinašajo še druge številne prednosti.

Če v tem hipu nameravate svojega otroka razveseliti z novimi kockami, so na primer Hubelino kocke ena od najbolj dobrodošlih in mikavnih izbir.

Kocke Hubelino na tisoč in en način

Če poznate Hubelino kocke, potem vam najverjetneje ni treba posebej razlagati, da so vam na trgu na voljo v številnih različicah. Ena od možnih izbir so tudi Hubelino PI.

S kockami Hubelino bo vaš dom postal prava mala kreativna igralnica. Otroci se bodo lahko razveselili vsega, kar je skritega v kompletih različno zasnovanih kock. Ker kompleti kock Hubelino vključujejo številne elemente najrazličnejših velikosti, boste morali doma otrokom odmeriti prav poseben prostor, kjer se bo odvijala njihova igra. Ne pozabite na tla namestiti primerne igralne podloge, da se bodo malčki med igro počutili še prijetneje in udobneje.

Opozorilo pri igranju s kockami

Čeprav so kocke Hubelino namenjene tudi mlajšim otrokom, pa naj se s takšnimi kockami ne igrajo malčki, ki so mlajši od treh let. Komplet kock namreč vsebuje tudi manjše koščke, ki jih najmlajši otroci lahko hitro nesejo v usta.

Sicer pa mora na vsaki embalaži igrače pisati, koliko let mora šteti otrok, da določeno igračo lahko uporablja. Če je vaš malček na primer prejel darilo kocke Hubelino in še ni dopolnil treh let, boste kocke še za nekaj časa spravili na varno.

Kocke so odlično darilo za vse priložnosti

Ne glede na to, kaj vaš otrok praznuje, so kocke odlično darilo. Lahko mu jih podarite za rojstni dan, za Miklavža, Dedka Mraza, Božička ali pa kar tako. Pri igranju s kockami se mu lahko pridružite tudi sami. Pokažite mu, kaj vse se lahko izdela iz njih. Naj vas posnema in kasneje ustvari tudi kakšno svojo skulpturo.

Članki iz iste kategorije: