sreda, 29 majaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Catan kot ena od najbolj priljubljenih družabnih iger na celem svetu

Igra Catan je namenjena vsem, ki ste že dopolnili deset let. Hkrati jo lahko igrajo trije ali pa štirje igralci, igra pa v povprečju traja med 45 in 90 minut. Tovrstna družabna igra je še toliko bolj vznemirljiva ter zanimiva, ker jo lahko popestrite z najrazličnejšimi dodatki. Ti pa omogočajo, da se v igro vključi še več igralcev – tudi do šest.

Naseljenci otoka Catan - dodatek
Dodatek k igri Naseljenci otoka Catan

Z naseljenci otoka Catan se boste odpravili na nepozabno pustolovščino, ki vam bo za vedno ostala v spominu. V hipu se boste vživeli v raziskovalca ter odkrivali povsem neznane in nove svetove. Po dolgi in precej naporni poti bo vaša ladja končno prispela na obalo še povsem neraziskanega otoka. Šele tedaj pa se bo v resnici pričela prava vrsta tekmovanja – boj za naselitev otoka Catan.

Kje lahko najhitreje in najugodneje kupite najpopularnejšo igro za druženje

Če namizna igra Catan še ni pri vas doma in ste strastni igralec tovrstnih iger, ste nad omenjeno igro zagotovo povsem navdušeni. Pričeli ste razmišljati, kje bi jo lahko kupili. Naročite si jo lahko kar v spletni prodajalni, kjer na vas čakajo še druge zelo privlačne in zanimive družabne igre, in to po sila ugodni ceni.

Zakaj so družabne igre tako zelo koristne

Ste se kdaj uspeli vprašati, zakaj tako zelo uživate v igranju družabne igre? Najverjetneje vam ni všeč samo izjemno vznemirljiva igra, temveč vam veliko pomeni že to, da ste lahko tedaj v krogu ljudi, ki vam veliko pomenijo.

Članki iz iste kategorije: