sreda, 10 julijaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Katere družabne igre za rojstni dan so najbolj zabavne?

Rojstni dan je prav poseben za vsako osebo. Takrat navadno praznujemo, saj je to naš dan. Veliko ljudi pa za rojstni dan organizira zabavo. To je še posebej aktualno v času otroštva. Rojstno-dnevne zabave so vedno bile del nas. Organiziranje rojstnega dne pa niti ni tako zabavno, kot se sliši. Potrebno je poskrbeti za hrano, pijačo ter seveda program. Naj vas ne skrbi preveč, ker vam bomo opisali družabne miselne igre za rojstni dan, ki so najbolj priljubljene.

Družabne igre za rojstni dan in njihova priljubljenost

Zagotovo je ena izmed najbolj priljubljenih družabnih iger za rojstni dan pantomima. Gre za igro polno smeha ter zabavnega ugibanja. Pantomima se lahko igra na različne načine. Lahko se skuša prikazati predmet, osebo, pojem ali celo stavek. Vse je odvisno od tega, kakšna pravila si določite. Druga izmed izjemno popularnih iger je igra Ena, dva, BUM. Gre pravzaprav za to, da morajo vsi udeleženci v vrsti govoriti številke po vrstnem redu. Ko se gre za številko tri ali njenega večkratnika, je potrebno izgovoriti črko BUM. Štetje in zbranost je tukaj ključnega pomena. Tisti, ki zgreši, izpade iz krog. Ko zmanjka udeležencev in ostane zadnji, tisti je zmagovalec.

Naslednje družabne igre za rojstni dan, ki so ravno tako popularne, so Activity, Enka, Jungle Speed, Naseljenci otoka Catan ter druge igre. vse je odvisno do razpoložljivosti prostora ter starosti udeležencev. Navadno pa so družabne igre za rojstni dan prilagojene starostni skupini ljudi. Vsem pa je nenazadnje skupna zabava, ki vsekakor mora biti prisotna na rojstnodnevni zabavi.

Družabne igre za rojstni dan, ki so za vsakogar

Ne glede na to, ali prirejate rojstnodnevno zabavo za otroka ali pa za odrasle ljudi, obstajajo družabne igre, ki so primerne za prav vse. Družabne igre za rojstni dan so ustvarjene v prvi vrsti za zabavo ter odlično preživljanje prostega časa. Za katero vrsto zabave pa se boste odločili vi, pa je povsem na vas.

Članki iz iste kategorije: