četrtek, 29 septembraNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Za rojstni dan podarite smeh

Včasih, ko ne veste kaj podariti za rojstni dan, lahko uberete malenkost drugačno pot od običajne. Namreč lahko se odločite za smešno darilo, ki bo zabavo zagotovo popestrilo in jo v mnogih očeh naredilo nepozabno. Nekaj idej bomo pogledali v tem članku, da morda dobite idejo kakšno darilo bi narisalo smeh na obraz vašemu obdarovancu.smešno darilo
Smešna darila so primerna samo v primeru, ko ste prepričani, da bo obdarovanec razumel humor, zato ga morate dobro poznati.

Skodelica v obliki wc školjke

Bi svojo jutranjo kavo popili iz skodelice, ki spominja na wc školjko? To zagotovo za marsikoga ni ravno najboljši način za začetek dneva. Sicer pa pregovor pravi: »slab začetek, dober konec«. In kaj je lahko slabšega kot jutranje pitje iz školjke?

smešno darilo 2

Kako preživeti napad zombijev?

Če imate opraviti s pustolovskim tipom ali je obdarovanec velik ljubitelj filmov oziroma iger z zombiji, je ta knjiga prav nalašč zanj oziroma zanjo. Knjiga obstaja v angleščini in jo je mogoče kupiti v večjih spletnih trgovinah.

Instantni izgovor

Je obdarovanec znan po temu, da rad zamuja v službo, ali se velikokrat izogne obveznostim? Podarite mu kroglo z instantnimi izgovori, ki se prikažejo v sekundi po stresanju. Tako bo lahko brez večjih težav nadaljeval s svojim unikatnim življenjskim stilom.

Spodnjice za prvo pomoč

Brez skrbi. Ko pride do nujne situacije imejte spodnjice za prvo pomoč pri sebi. Te se nahajajo v priročni majhni embalaži in zagotavljajo, da bo obdarovanec v nuji zmeraj imel pri sebi čiste spodnjice.

Smučarska očala z brado

Z uporabo teh očal bo obdarovanec zagotovo smučarska atrakcija. Dolga brada z odprtino za usta in nos poskrbi, da veter ob smučanju po strminah ne rani kože na obrazu.

Denar v milu

Smešna darila, ki zahtevajo poleg začetnega navdušenja tudi nekaj truda kasneje, so zelo popularna. Če želimo, da naše darilo zares ostane vsem v spominu, lahko prav vsem povabljencem z zavitim bankovcem in mešanico za izdelavo mil pričaramo nasmešek na obrazu.

Kupite prava darila za moške – več si preberite tule.

Članki iz iste kategorije: