sreda, 10 julijaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Bralna lučka

Kolikokrat se vam zgodi, da med branjem knjige motite vašega partnerja? Naj vam dam namig: Zvečer v postelji svetite z namizno svetilko, medtem ko vaš partner spi?
Imamo simpatično preprosto in cenovno ugodno rešitev bralna lučka . Produkt, ki je mnogim omogočil prijetno branje, na vseh možnih lokacijah. Njena prednost je, da ne potrebuje 220W napajanja, in s tem prihranite mnogo problemov.
Veliko nesrečnih pacientov na bolnišničnih posteljah uporabljo našo Bralno Lučko, saj s tem ne moti soseda poleg sebe. Veliko je turističnih vodičk, ki se nam iz dneva v dan zahvaljujejo, ko lahko v miru pregledujejo svoje gradivo pozno v noč na avtobusu.
Pa še bi lahko naštevali. Bodite toliko uvidevni do svojih bližnjih, in jih ne motite z lučjo ob večeru, ob branju vaše knjige. Lučka je bila v letu 2009 izbrana za najbolj izvrino darilo v Angliji pod 10 funti v letu 2009, in še sedaj podira rekorde s svojo uporabnostjo in ceno.
Lučka je težka pičlih 10 g, gibljivi vrat lučke sega vse do 90 stopinj. Če povzamemo vse skupaj, bralna lučka je odlično darilo, ne samo za ljubitelje knjig. Je cenovno dostopna, in kar je najbolj pomembno, kvalitentna!

Članki iz iste kategorije: