sobota, 30 septembraNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Vedeževanje

Osnovna teorija vedeževanja govori o tem, da je vedeževanje povezovanje tiste osebe, ki sprašuje z Vesoljem, ki odgovarja na vprašanja, le to pa najdete tudi na spletni strani poceni-vedezevanje.com. Vesolje na vprašanja odgovarja s pomočjo znakov in slik, katere se pojavljajo na vedeževalskih kartah oziroma pri ostalih metodah. Vedeževalec signale Vesolja prestreže in jih oblikuje v smiselen odgovor. Danes poznamo več metod in tehnik za prerokovanje prihodnosti, najbolj pogosto pa je gotovo vedeževanje iz kart.

Poceni-vedezevanje.com vam ponuja več vrst vedeževanja. Strokovnjak se že več kot 17 let ukvarja s preučevanjem Tarot kart, katere usmerjajo življenje posameznika. Tarot karte so najprimernejši pripomoček za odkrivanje razlogov in vzrokov vaših težav, za svetovanje kako se rešiti težav, za napovedovanje vaše prihodnosti, za hitro pomoč v vaši stiski ter za odkrivanje načrtov ljudi, ki vas ne marajo. Pomembno je, da se zavedate, da niste vedno sami krivi za svoje neuspehe. Mnogokrat ste namreč žrtev trenutne situacije ali pa interesov drugih ljudi.

Vedeževanje oziroma prerokovanje iz tarot kart zajema vsa področja vašega življenja, med katere spada ljubezen, zdravje, posel, služba, študij, dediščina, kariera, seks, družina in podobno. Pri vedeževanju se vedeževalcu pred očmi odpira vaša življenjska zgodba, vsaka karta pa razvija in spreminja to zgodbo. Poceni-vedezevanje.com vam ponuja možnost vedeževanja preko SMS-a, 090 vedeževanje in vedeževanjae po telefonu brez 090. Prav tako pa poteka tudi brezplačno vedeževanje, pri katerem pa morate imeti nekaj sreče. Svoje vprašanje lahko napišete preko spletne strani, strokovnjak pa bo na vsake 14 dni naključno izbral dve vprašanji, na njih odgovoril in jih objavil na spletni strani. Vas res ne zanima kaj več o vaši prihodnosti in težavah v sedanjosti?

Članki iz iste kategorije: