petek, 1 marcaNajnovejše novice iz slovenskega spleta

Kaj je akcijska kamera?

Akcijska kamera je v večini najbolj poznana pri adrenalinskimi wayteq-športna-kameranikih, ekstremistih in hitrostnim navdušencem, ki radi posnamejo kakšno svojo dogodivščino in norost. Najbolj znane so po kakovostnih in kompaktih slikah, zato pa so jih takoj na začetku prevzeli ekstremisti in ljubitelji adrenalina. Zaradi svoje enostavnosti za uporabo pa so se kaj kmalu za tem navdušili tudi drugi navdušenci kamer in je kar hitro obnorela tudi širšo javnost.

Akcijska kamera obnorela svet

Akcijska kamera je obnorela svet, ker je cenovno dostopna in vsekakor zelo kakovostna kamera, saj je ustvarila popolno revolucijo na področju snemanja in arhiviranja slik. Med vsemi drugimi odličnimi lastnostmi od drugih, omogoča tudi to, da z njo lahko snemamo in slikamo pod vodo. Akcijska kamera je zelo priročna in mala, namenjena, da jo lahko pritrdimo kamorkoli želimo, da bodo naši posnetki vrhunski in bomo imeli na posnetku vse kar želimo. Z to kamero so posnetki vedno popolni in lepi, ter omogočajo prenašanje posnetkov preko Wifi povezave. Njene zmogljivosti so tako napredne, da lahko aktivno kamero nadgradite z dodatnimi funkcijami, ki vam bodo kasneje prav zagotovo prišle še kako prav, če boste redno uporabljali kamero in se res posvečali dobrim posnetkom in slikam.

Vrste akcijskih kamer


Ena izmed zlo znanih akcijskih kamer so GoPro akcijske kamere, ki je eno izmed prvih podjetij, ki je razvilo tako kakovostno in zmogljivo kamero, da je popolnoma obnorela svet. Potem je tudi različica GoPro, ki se imenuje HERO 3, ki je še bolj nadgrajena kamera in ima še več zmogljivosti. Njihova oblika je manjša, lažja in enostavnejša. Prav tako pa je zelo zmogliva tudi Go Pro Black Edition kamera, ki omogoča snemanje kar v 4K resociliji. Ena najbolj priljubljenih akcijskih kamer pa je vodna kamera Sony Action Cam, ki omogoča snemanje in slikanje podvodnega sveta. Akcijska kamera znana po bolj ostrim in neizprosnim delom in je namenjena za bolj zahtevne uporabnike, pa je Prestigio Roadrunner 700x. Kamera vsebuje laserski označevalec, ki vam omogoča da točno vidite kam je vaša kamera fokusirana, saj z laserskim žarkom točno označite center slike. Z tem ko vsebuje LCD zaslon pa lahko posnetke in slike pregledujete kar sproti. Rollei Action Cam 100 pa ni primerna le za ekstremne športe, ampak tudi za snemanje drugih priložnosti. Omogoča vam kakovostno snemanje pod vodo, baterija zdrži 3 ure in jo lahko pritrdite na čelado, kolo ali kamorkoli, kjer bodo posnetki dobro vidni in tudi odvisno zakaj jo boste sploh rabili.

Članki iz iste kategorije: